• معرفی سرای دانشجویی اردیبهشت

سرای دانشجویی اردیبهشت شهرضا(خوابگاه شهید مدرس) که در خیابان اردیبهشت شهرضا واقع شده است،در دو طبقه و دارای ۲۰ اتاق جهت اسکان دانشجویان می‌باشد.ظرفیت اتاق ها ۶نفره و ۱۰ نفره است،به طوری که ظرفیت کل سرای دانشجویی حدود ۱۴۰ نفر می‌باشد که در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ ،۱۴۰ دانشجو در نیم سال اول و دوم و در سال تحصیلی ۹۷-۹۶، ۱۲۷ دانشجو در نیم سال اول و ۱۱۳ دانشجو در نیم سال دوم اسکان داشته اند. سرای دانشجویی اردیبهشت دارای سالن تندرستی(سالن بدنسازی)  ،وسایل ورزش همگانی،سایت کامپیوتر،سالن مطالعه، نمازخانه،آشپزخانه(در هر طبقه)،حمام و سرویس بهداشتی (در هر طبقه)می باشد.جهت باد مطلوب از غرب و جنوب غرب می‌وزد و جهت آفتاب نیز از سمت شرق به غرب به سرای دانشجویی اردیبهشت می‌تابد.ساختار سازه ای سرای دانشجویی اردیبهشت از سازه بتنی و جداره‌های آجری و بدون عایق کاری حرارتی تشکیل شده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!