صندوق قرض الحسنه امام حسین(ع) دانشگاه شهرضا در تاریخ  به همت برخی از خیرین شهرستان شهرضا، کمک‌های مالی دانشگاه و کمک های مالی بلاعوض اشخاص حقیقی در مهرماه سال ۱۳۹۵ همزمان با دهه‌ی اول ماه محرم الحرام راه‌اندازی گردید. هدف از ایجاد صندوق رفع بخشی از نیازهای مالی دانشجویان نیازمند، جهت ایجاد محیط مناسب‌تر برای تحصیل و رفع قسمتی از دغدغه‌های مالی این دسته از دانشجویان می‌باشد. دانشجویان متقاضی دریافت وام از این قرض الحسنه، نیاز به انجام مراحل اداری مرسوم در سایر قرض‌الحسنه‌ها و بانک‌ها نداشته و صرفا با ضمانت سایر دانشجویان که شناخت کاملی از دانشجوی متقاضی دارند و ضرورت دریافت وام دانشجو را تأیید می‌نمایند، وام به دانشجوی نیازمند پرداخت خواهد شد.
شرایط و ضوابط پرداخت وام مطابق آیین نامه و اساسنامه صندوق تعریف شده و برخی از موارد مورد نیاز جهت استفاده وام گیرنده در ذیل آمده است.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!